Kempische bordenbouw
014/44.32.29

EIA Technics
+32 (0)3 877 08 00

Elektrische schakel- en verdeelbordenontwerp en productie

Wij ontwerpen, produceren en leveren elektrische schakel- en verdeelborden voor particuliere, tertiaire en industriële toepassingen. Als Belgische speler van de Kempen bouwen we voor de meeste uiteenlopende sectoren.

Kempische Bordenbouw en EIA-Technics

Installateurs, projectleiders en machinebouwers kunnen steeds bij ons terecht. Onze gespecialiseerde tekenaars, technici en bordenbouwers staan in voor een perfecte oplossing voor elke vraag van de klant. De productie gebeurt in onze professioneel uitgeruste werkplaats. Om de nodige kwaliteit te garanderen onderwerpen wij alle borden systematisch aan doorgedreven testprocedures.

Over ons

Kempische Bordenbouw is ontsproten uit het idee dat veel electro-installateurs nood hebben aan een vaste partner om hun borden te realiseren. Kempische bordenbouw wil dan ook een nauwe professionele band aangaan met zijn klanten om een degelijk eindresultaat te garanderen.

 

In 2021 trekt Kempische Bordenbouw de kaart van de serie-productie. De websites www.verdeelkastenopmaat.be  en www.werfkastenopmaat.be geven een duidelijke overzicht van een nieuw gamma Belgische producten van de hand van Kempische Bordenbouw.

Een uitgebreide catalogus van producten met de unieke aanpak van custom oplossingen, verbreed Kempische Bordenbouw zijn markt. Een strategische zet om de diversiteit en het professionalisme van Kempische Bordenbouw te benadrukken.

Op 1 december 2023 ondertekenden Luc Spiessens, Dirk Klaes en Jan Claes eigenaars van EIA-Technics, en Wim Nuyts, Tom Schoofs en Jo Nuyts eigenaars van Kempische Bordenbouw de overname overeenkomst, waardoor EIA-Technics voor 100% in handen is van Kempische Bordenbouw.

We zijn een jong bedrijf dat voor klanten uit allerlei vakgebieden de juiste oplossingen kan aanreiken om zijn elektrische borden te realiseren.  Wij staan garant om voor onze klanten de meest nauwkeurige borden samen te stellen naargelang klantenwens of lastenboek.  Bij ons staat de klant onvoorwaardelijk voorop en zullen wij samen het beoogde eindresultaat realiseren.

 

EIA-Technics is opgericht in maart 2003 en is gevestigd in Aartselaar.  Het bedrijf is actief in schakel- en verdeelinrichtingen. EIA-Technics is een toonaangevend bedrijf in de productie van vermogenborden en stuurborden.

Het dochterbedrijf van Kempische Bordenbouw wordt geleid door Luc Spiessens en Dirk Klaes. De complementariteit van de twee bedrijven geeft de opportuniteit om professioneler en sterker aanwezig te zijn in de regio Antwerpen en  Kempen.

Wij bouwen het hart van uw elektrische installatie, want Bordenbouw is onze passie!

info@kempischebordenbouw.be   Info@eia-technics.be

Perforex

Sinds 2018 is ons atelier uitgerust met een CNC-machine van Rittal waarmee we uitsnijdingen, ponswerk en freeswerk met uiterste precisie kunnen uitvoeren.

Contacteer ons voor meer info hieromtrent.

Draadconfectie

Om de performatie in onze atelier te verhogen hebben we sinds 2022 onze eigen Rittal Wire Terminal, de allereerste in België. 

Hiermee kunnen we vanuit 3D ontwerp alle draden tot 6mm² volautomatisch produceren. De draden worden op lengte geknipt, van adereinhulzen voorzien en bedrukt met een tagging naar keuze.

Vacatures te Balen en Aartselaar

Door onze groei zijn we op zoek naar nieuwe medewerkers.

Ben jij een bordenbouwer of een Eplan-designer en wil je ons team komen versterken? Stuur dan je CV naar info@kbb.be of info@eia-technics.be 

Onze diensten

Vermogen-borden

Verdeelborden vanaf 100A volledig naar klantenwens.

Meer info

Stuur-borden

Borden met klassieke relaisschakeling ,PLC of domotica . Zowel voor industrie als particulier.

Meer info

OEM-borden

Serieproductie van klantspecifieke borden, groot of klein.

Meer info

Engineering - EPLAN

Tekenen van elektrische schema’s en concept-uitwerkingen volgens klantenspecificaties.

Meer info

  • Kempische Bordenbouw
    Poeierstraat 6
    2490 Balen (België)
    +32(0)14/44.32.29