Kempische bordenbouw
014/44.32.29

EIA Technics
+32 (0)3 877 08 00

Vacatures te Balen en Aartselaar

Openstaande jobs

BORDENBOUWERS

Functie’s en taken: Je kan zelfstandig de montage en/of kablage van het bord volgens het elektrisch schema voltooien. Hoge afwerking en kwaliteit zijn kernwoorden voor jou.

Uw profiel: Deskundige kennis van elektriciteit en ervaring in kablage van verdeelborden of stuurborden. Samen met je collega’s werk je elk bord kwalitatief af met oog voor detail. Je bent tewerkgesteld in het atelier en zal heel sporadisch op verplaatsing werken.                                                                                                                                                                     

Wij bieden voor die functie: Een aantrekkelijk salaris volgens kennis en ervaring. Glijdende uren zijn te bespreken. Nodige groeikansen / collegiale werksfeer / moderne uitgeruste atelier met de nodige tools.                                                                        

Interesse? Neem dan zo snel mogelijk contact op via info@kbb.be  of Info@eia-technics.be . Je selectie wordt snel en discreet behandeld.

E-PLAN ENGINEERS

Functie’s en taken: Zelfstandig het elektrisch schema van een project uitwerken. Het schema kan zowel een vermogen- als een stuurbordschema zijn, alsook asbuilds.

Uw profiel: Minimum bachelors 3 jaar ervaring in continu ontwerpen van elektrische schema’s. Ervaring met E-plan P8, materiaalkennis ( hoofdzakelijk Schneider en Siemens ) en praktische ervaring in onze sector is een pluspunt. U bent accuraat en nauwlettend.
U bent flexibel, leergierig en je hebt zin voor verantwoordelijkheid.

Wij bieden voor die functie: Een aantrekkelijk salarispakket volgens kennis en ervaring. Open communicatie / concrete groeikansen / collegiale werksfeer / moderne werkomgeving met alle nodige middelen. Indien nodig bijkomende interne opleiding.

Interesse?  Neem dan zo snel mogelijk contact op via info@kbb.be of Info@eia-technics.be . Je selectie wordt snel en discreet behandeld.